Paard en mens in balans

Wat hebben wij te bieden

We bieden verschillende mogelijkheden om paard of mens te helpen hun balans te vinden of te herstellen. We zullen samen met jou kijken naar wat voor jou of je paard een fijne weg is naar een betere balans. 
Kijk hieronder voor meer uitleg.

De meesten van ons kennen het wel. Jij en je paard botsen in omgang met elkaar of tijdens de training loopt het niet zoals je zo graag zou willen! Het zou kunnen zijn dat het paard ergens een blokkade heeft waardoor een lichamelijke check en eventueel een behandeling van een osteopaat nodig kan zijn. Ik geloof in wederzijds respect en vertrouwen als basis in de omgang tussen mens en paard. Ik werk zonder hulpteugels en kijk naar de mogelijkheden van het paard.

Ik begeleid jullie daar, waar jullie elkaar niet begrijpen. Zowel in omgang met elkaar als bij het verkrijgen van de juiste balans in het paardenlijf. Ik gun het iedereen om een Team te zijn met zijn paard. Ik gun het ieder paard, te kunnen functioneren vanuit een lijf dat in balans is. Dat kan alleen wanneer de mens bereid is écht naar alles te willen/kunnen kijken. Wanneer dàt complete plaatje klopt, ga jij ervaren hoe gaaf het is om één te zijn met je paard. Dat Team waar je misschien altijd al van droomt.

De ervaring leert dat het een proces is van stapjes. Wil je weten wat ik je te bieden heb? Kijk hieronder.

Vanuit het zadel in balans

Aan de hand in balans

Aan de longe in balans

Verfijn de band met je paard ''wat laat mijn paard zien?''

Hoe meer je in balans bent hoe gezonder en gelukkiger je je voelt en hoe meer je van het leven  geniet. Helaas maak je in de huidige hectische en stressvolle wereld grote kans om in een disbalans terecht te komen. Je gezondheid lijdt daaronder en mogelijk krijg je te maken met emotionele- en vage lichamelijke klachten. Onderneem je hierop geen actie dan is de kans groot dat je te maken gaat krijgen met vermoeidheidsklachten en ademhalingsproblemen. Je gaat je steeds minder energiek voelen en uiteindelijk kun je belanden in een burn-out…

Herken je één of meerdere symptomen en wil je een stap zetten naar een betere balans? Bekijk dan onze programma’s of neem gerust contact met ons op.

Ik ga je op weg helpen naar een beter leven!

Burn-out herstel programma

Corona herstel & balans programma

Mentaal Vitaal programma

Kennismaken met paarden

Voedingsadviezen

Coaching en paardencoaching