Paard en mens in balans

Kennismaken met paarden

Paarden hebben een rustgevende invloed op de mens en helpen je om los te komen van je dagelijkse realiteit. Even geen agenda of mobiele telefoon maar bezig zijn met een paard zorgen ervoor dat je even alle sores vergeet en tot ontspanning komt. 

Voor wie?
Voor iedereen, jong en oud, die wil kennis maken met paarden en wil ervaren hoe het voelt om in de nabijheid te zijn van deze geweldige dieren. Dit kan individueel of met een groepje van maximaal 3 personen.

Wat kun je verwachten?
In overleg maken we een invulling van het programma afhankelijk van de wensen en beschikbare tijd. Dit kan variëren van een paard uit de wei halen en een uitgebreide poetsbeurt geven, een boswandeling maken met een paard of een parcours met verschillende attributen afleggen samen met een paard. De paarden staan op een prachtige plek dus wie om de natuur geeft komt ook op dit gebied zeker aan zijn trekken. 

Jouw investering
De duur van een programma kan variëren van een uur tot een dagprogramma van maximaal 5 uur. Kom je alleen dan zijn de kosten €20,- per uur. Voor twee personen is het €17,50 p.p. per uur en kom je met drie personen tegelijk dan reken ik €15,- p.p. per uur.

Naast het kennismaken met paarden kan het programma ook uitgebreid worden met een lunch of picknick. 


Lijkt het je leuk om te komen kennis maken met paarden? Vul dan het contactformulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Doreth