Paard en mens in balans

Wiljan

Specialist in burn-out en vermoeidheidsklachten

Mijn passie is om mensen te helpen met gezondheids- en vermoeidheidsklachten die worden veroorzaakt door bijvoorbeeld stress, burn-out en COVID. Al ruim 20 jaar ben ik succesvol in mensen te laten herstellen van klachten als chronische vermoeidheid, burn-out en fibromyalgie. Ik geloof in een eenvoudige en persoonlijke aanpak. Ieder mens is uniek en daarom is de weg terug naar herstel voor niemand gelijk. Ik laat mensen bewust worden hoe om te gaan met hun beschikbare energie om zo energie op te bouwen. Ontspanning en beweging zijn dé voorwaarden om energie op te bouwen zodat je weer leuke dingen kunt ondernemen.

Mijn werkwijze is om samen buiten aan de slag te gaan. Bewegen in de natuur vind ik de beste methode om mensen te helpen met hun herstel. Ook paarden kunnen hier een belangrijke rol in spelen.

Ook geef ik hulp om je basis weer op orde te krijgen zoals ademhaling en lichaamshouding. Ook bewustwording waardoor je problemen zijn ontstaan krijgt de aandacht. Belangrijk is om de regie over je eigen leven weer terug te krijgen en te behouden. Kortom; ik ga je leren om je eigen coach te zijn.